Nastavení soukromí v prohlížeči nebo aplikaci může někdy narušit automatické sledování indikačních odkazů. Pokud Váš přítel již dokončil registraci, ale stále ho nevidíte v panelu programu „Pozvi přátele“, postupujte podle následujících kroků.
Proč se můj přítel nezobrazuje v aplikaci?
K problémům se sledováním dochází nejčastěji v důsledku nastavení soukromí v prohlížeči, blokátorů reklam nebo omezení v chatovacích aplikacích během registrace. Problém můžete vyřešit ručním propojením účtů ve chvíli, kdy je přítel přihlášený v aplikaci.
Jak ručně propojit účet doporučeného přítele?
Pro propojení účtu pokračujte podle těchto kroků:
Otevřete aplikaci: Otevřete mobilní aplikaci XTB a přejděte na hlavní obrazovku sekce Pozvi přátele.
Přejděte do pozvánek: Vyberte záložku „Pozvánky“.
Odešlete odkaz znovu: Zkopírujte svůj unikátní indikační odkaz a nasdílejte ho příteli ještě jednou.
Upozornění: Je důležité poslat přesně ten stejný odkaz, který byl odeslán při prvním pokusu. Nevytvářejte nový odkaz – použijte ten původní. Nejjednodušší je zkopírovat odkaz z místa, kam Vám byl původně zaslán (např. z SMS, e-mailu nebo chatovací aplikace). Pro vyšší šanci na úspěšné dokončení doporučujeme použít jiný komunikační kanál než při prvním kontaktování.
Propojení aktivní relace: Požádejte přítele, aby se nejprve přihlásil do své aplikace XTB a následně – s aktivní relací – kliknul na odkaz, který jste mu právě poslali.
Systémové ověření: Po dokončení těchto kroků systém ověří propojení účtů a automaticky aktualizuje stav doporučení.
Co dělat, pokud indikační odkaz již vypršel?
Pokud je indikační odkaz neaktivní nebo již vypršel, nevytvářejte nový odkaz v aplikaci. Najděte původní odkaz ve své historii komunikace (např. v předešlé konverzaci, SMS nebo e-mailu), zkopírujte ho odtud a pošlete jej příteli znovu prostřednictvím jiného komunikačního kanálu.
Pokud potřebujete k předmětnému dotazu více informací,